Här kommer en titel som beskriver hur trevligt det var i dag med alla möjliga olika aktiviteter.

Vi orkade inte spela Treasure hunter i går så vi kollade på Poldark i stället. Jjag måste säga att denna serien har spårat för länge sedan och nu så kvittar det mig hur det går för någon utav de tveksamma figuererna. En på det hela taget ganska dålig serie som verkade i början vara ganska bra.

 

farmor stickar o jojjo spelar jag ritar o vi kollar på poldark
Här sitter farmor och stickar på en strumpa, Jojjo spelar civ VI och jag ritar, och så kollar vi på Poldark samtidigt samtidigt som kissen som vanligt ligger på fotpallen och sover.

 

Men vi kollade ännu mer på TV denna helgen än så; i dag efter simskolan och diverse olika aktiviteter ute och inne så såg vi Nicke Nyfiken 3, och jag måste säga att jag är glad att jag inte gick och såg den på bio som jag först hade tänkt, för detta visade sig ganska tidigt vara en riktig skitfilm.

 

Hela familjen sitter och kollar på Nicke Nyfiken 3, jag tror dom åker upp i rymden. Kissen ligger först i soffan men går strax och lägger sig och vilar på fotpallen som vanligt.

Och så har jag spelat en hel del Tyranny på min dator med, det är ett riktigt höjdarspel.

Det var allt för denna gången men snart kommer vad jag tror blir min bästa bloggpost hittils, och den handlar om räkost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.