Posted on

Firefox suger

Hallå där! Jag använder firefox för att besöka webben. Det är masochistisk att göra detta! Inte bara tack vare offline mode (va fan ska man med en webbläsare till som inte kommer åt webben? Torrsurfa?)
Den speciella skälet till denna irritation är denne polisman som dyker upp på hemsidor med självsignerade SSL certifikat! HAH jag kräks på den där skiten, vämjeligt! Det felaktiga är dels att denna ruta ser ut som ett felmeddelande men framför allt går den inte att confa bort. Om intelligensen sitter hos användaren, så behöver inte webbläsaren sköta tankevärksamheten åt en. Firefox 1.5 var bra! Sedan har det bara gått ut för 3.6 är komplett oanvändbar! Värre än virus! Värre än pesten!

polisen

Mozilla tycker förstås att dessa användare är efterblivna som behöver skyddas från elaka hackare och trojaner, men i själva verket skrämmer dom bara bort sina användare! Fan vilken skit verkar som om alla geckorenderade webbläsare har dessa vedervärdiga varningar! Tacka vet jag Arora och Opera och i viss omfattning även internet explorer.

One Response to Firefox suger

  1. Pingback: Captains Blog » Arkiv » Podcasts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *